Waders, fiskestænger og køb af mere fiskegrej

Engang indkøbte jeg en havfiskestang, da jeg rigtig gerne ville starte med fiskning. Det var mens jeg opholdt mig i min fasters feriebolig og skrev speciale, og jeg så en flok mennesker stå langs kysten og fiske efter havørreder. Jeg er sikker på, at de alle var i besiddelse af det ideelle fiskegrej, og jeg observerede faktisk ligeså at de fik flere betagende fiskerov. I perioden siden har jeg dog slet ikke selv fået brugt min fiskestang og mit grej særligt meget. Men altså, fordi, at jeg i dag nævner det, skyldes dét, at vi er kommet til juni og det er igen tid for fangst af hornfisk. Det giver mig nu lyst til at fange fisk på ny og jeg vil derfor finde frem til godt fiskegrej. Måske er filosofien nemlig, at det er fornuftigt når du har købt produkter i en ordentlig kvalitet.

Og når det gælder om at erhverve sig fiskegrej, har man sådan set adskillige valg at vælge imellem. Vi kan såvel bestille over nettet som finde en Spejdersport eller lignende. Det, der er mest nice ved at købe i en webshop må være, at så kan man ganske simpelt sammenstille priser på matchende slags fiskeudstyr. Hvilket baner vejen for det bedste fiske grej til mindste pris. Omvendt vil man få konstruktive direktiver af dem, som arbejder i en fysisk butik, men ellers kan man nu ofte få tilbudt support via e-mail. Mit næste punkt på dagsordenen bliver at finde frem til, hvilket fiskegrej, jeg vil finde. Jeg skal under alle omstændigheder have både ørredblink og fluer og woblere, men jeg forestiller mig tilmed en fnullerdusk til at få fiskene til bide på. Derudover må jeg åbenlyst have det grundlæggende som en fiskestang + et fiskehjul.

Når mit grej er knæhøj karse, vil jeg ud til Bønnerup Strand og stå i tosomhed med min fiskestang og alt det nye udstyr.