Vi yder reparation af plæneklipper + reparationer samt salg af nye

På denne blog ønsker jeg at skrive nogle facts om en række af maskinservices. Firmaet her eksekverer billige reparationer samt assistance hvis det gælder flere forskellige maskiner – det kan være traktorer foruden lignende maskiner til haven. Vi har uddannelsen til at klargøre apparater i enhver form, hvilke findes i byggemarkeder. Ydermere fohandler vi splinternye havebrugsmaskiner lavet af de store kvalitetsproducenter selvfølgelig til de laveste priser på markedet.

Får du akut behov for service, behøver du ikke engang at overveje at have kvaler ved at transportere maskinen, der er itu hen til vores officielle adresse. Med afsæt i lagerhallen på Sjælland drøner vi af sted med det mobile værksted, da køretøjet er klar, parat, start konstant til plæneklipper service. Vores firma ejer langt over ti somres lang referenceramme foruden relevant håndværkeruddannelse. Hos os er vi mindre firma, og på dette grundlag er vi i stand til at tilbyde kompetent reparation af plæneklipper til priser, som er nogen af de laveste.

Sidder du med en plæneklipper, som er deffekt, eller tænker du blot, at du vil sørge for, at maskinen kan holde mange år? Vi har mulighed for at assistere dig lige meget, om du vil købe en komplet ny plæneklipper, eller maskinen kan fikses med visse serviceydelser. Takket være vores rullende værksted sætter vi ind med plæneklipper service nøjagtig der, hvor kunderne har brug for det. Hvilket betyder, at man ej skal bekymre dig om at fragte havemaskinen eller andre maskintyper, der nu engang er i stykker, til en fast defineret lokalitet. Ud over græsslåningsmaskiner vil vi kunne fikse blandt andet traktormærker, maskiner til entreprenørøjemed foruden forskellige andre havebrugsmaskiner. Vi kan tilbyde at lave reparationer til adskillige brands inden for små maskiner foruden en bred vifte af maskiner, som sælges hos byggemarkeder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>