Vi skal have foldedøre

Jeg har et job som folkeskolelærer for indskolingen, det vil sige børnehaveklassen og 1.-3. klasse, og jeg er meget glad for mit job. Der bliver lukket et par folkeskoler her i byen, og da denne skole har meget plads, bliver vores skole sammenlagt med en af skolerne. Dette vil medføre, at vi kommer til at få foldedøre op inde i de fleste klasseværelser, så de store af dem deles i to mindre rum. Jeg er ikke begejstret for, at der skal opstilles de føromtalte foldevægge, af den grund at jeg er glad for at have et klasseværelse med meget plads at undervise mine elever i.

Det er meningen, at vi skal kunne lave noget med eleverne fra de andre klasser, for de nye foldevægge kan man vist åbne. Det er nok faktisk en rimelig fornuftig ide. Det kommer sandsynligvis også til at være lidt hyggeligere at befinde sig i et ikke helt så stort klasselokale, men jeg er jo nervøs for, om der kommer til at være pladsmangel til mange af de indlæringsaktiviteter, jeg laver for eleverne. Vores inspektør mener, at mig og mine elever kan gøre det ude i storrummet. Han har den holdning, at foldedøre er det bedste, vi kan gøre for at få plads til alle de nye elever, og det er jeg egentlig enig med ham i. Det er ydermere en del billigere, end hvis vi skulle bygge mure. Gudskelov kan man benytte foldedøre, som er lydisolerede. Det er jeg begejstret for, på grund af at det ville være ubehageligt, hvis man skulle lytte til ikke bare een, men to klasser fyldt med børn. Dette skyldes, at de jo råber og skriger af og til, men jeg kan stadig godt lide dem. Jeg undrer mig over, hvorledes det mon bliver, idet de nye elever ankommer på vores skole, og vi skal have de nye foldedøre.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>