Vi oplever et enormt øje for solceller til huse

Den internationale klimakonference i Kbh gav et mere markant salg af solceller, fordi disse anlæg er miljøvenlige. Mange folk prøver i hvert fald at skaffe solceller, hvis folk bor i villa. Det her kan skyldes et mix af meget dyrere priser på el og større entusiasme omkring at formindske den globale opvarmning. Her vil vi skrive visse ting om de produkter, vi står bag. Længes du efter at stoppe opstigende dyre elregninger samtidig med, at du giver dit hus den mest miljørigtige energi? Med et solfangeranlæg er du sikret, at du ikke kontribuerer til CO2-udslip eller belaster klimaet på anden vis. Med vores solceller giver vi en unik chance for at henlægge din strøm på elforsyningsnettet pga. den såkaldte Nettoafregningsordning. Vi giver dig egentlig chancen for at erhverve sig den elektricitet, du skal anvende i årene der kommer, og i praksis vil boligens elmåler komme til at løbe baglæns, hvis solfangeranlægget laver mere strøm, end I kan nå at bruge.

Super solcelleanlæg samt kompetent rådgivning kommer til at være særdeles anvendeligt. Vi importerer solcelle-paneler i tysk kvalitet og videreforhandler direkte til køberen. Derved findes der ingen mellemforhandlere til at højne prisen, hvorfor vi kan præsentere solcelleanlæg til rimelige priser. Vi udbyder solcelleanlæg i prima kvalitet hvilke der præsterer maks 6.992 KWh per år. Vi har altid tid til at rådgive om hvilken slags og omfang af solcelleanlæg, som er det optimale til den respektive bolig. Således fortæller vi også den bedste solcelle løsning ift. solcelleanlæg plus priser til dig. Måske har du fået lyst til at købe solceller i vores gode kvalitet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>