Tilbuds trailer søges til vores nye volvo med jydekrog

Nu hvor mig og Nina er blevet personificeringen af Hr. og Fru Jensen med parcelhus, bryggers, to blonde børn og ikke mindst en stationcar med anhængertræk, er turen nu inde til, at vi vil købe vores første trailer. Som ’The new kid on the block’ er jeg dog som en elefant i et glashus i livet i den småborgerlige højborg. Derfor er det nok bedst at spørge, om der kunne tænkes at være en barmhjertig samaritaner herinde, der kan give mig og fruen en idé om, hvor i landet vi ville kunne investere i en billig anhænger i god kvalitet, der er eksemplarisk til de ting, vi skal bruge den til?

Egentlig er kravene til den nye trailer ikke noget at skrive hjem om. Anhængeren skal blot benyttes til alt mellem himmel og jord, der hører til at have eget typehus samt en stor have. Det er ensbetydende med, at traileren kommer til at skulle benyttes til at køre skrammel samt affald fra haven hen på den nærmeste genbrugsplads. Den skal sågar også bruges til en Ikea-tur i ny og næ. Som du kan høre er det bare en ganske hverdagsagtig trailer, vi vil skaffe os.

Nu hvor vi er ved at tale om en trailers funktioner, ville det ydermere være essentielt at få jeres input til, hvilken form for anhænger, der imødekommer til lige præcis vores forventninger. Dermed slipper vi hvis alt går vel for at smide penge ud af vinduet. Er det f.eks. partout uundværligt for os at betale for et dyrt mærke som Variant, eller er de billigere trailere lige så gode, såfremt vi skal investere i en trailer til vores dyt, og findes der rentable trailer tilbud derude?

Noget helt andet ved køb af trailer, som det kunne være essentielt at høre jeres bud på, er, om det ville være økonomisk forsvarligt at købe en brugt trailer, eller om vi så kommer til at bruge en klækkelig sum penge på forskellige trailer reservedele? Så skyd løs med al jeres viden samt gode tips om forhandlere, som både har et udvalg af trailere på tilbud og trailere, der er brugte samt et bredt udvalg af trailer reservedele, så mig og fruen kan køre hen dertil og kigge nærmere på trailerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>