Sportsefterskole – det forbliver det mest effektive til min søn og datter

At indse, hvad der bliver det bedste for sine børn, vil blive vanskeligt som værende far. Oveni, at børnene samtidig må tage ud for at erfare verden alene, vil forældre gerne beskytte sine børn. Netop pga. dette får størstedelen svært ved at have børnene på sportsefterskole, dersom de netop er ved at være klar med 10. klasse. Overvind din angst, for dine børn skal have en begivenhed for livet – til dette kan jeg blot fortælle ét.

Min kæreste og jeg var faktisk ret meget usikre, dengang ungerne en dag sagde, at de faktisk ville på efterskole Jylland. De var begge en smule for umodne til gymnasiet, samt de følte, at de fik godt af en pause fra den normale hverdag. Samtidig ønskede min søn at udforske sporten, medens min datter helst ønskede at dyrke sin interesse for dans. Hvor henne, der lå en sportsefterskole plus en efterskole med dans, begyndte min husbond samt jeg således at undersøge. At efterskolerne udlærer flere fag, som børnene aldrig ville få adgang til på en normal folkeskole: også med tanke på det fantasifulde, venskabelige plus idémæssige, fandt vi ud af.

Vores dreng & pige kunne komme på sportsefterskole, og det virker som den mest optimale vej, vi som forældre har valgt. Børnene fik venner, oplevelser samt kompetencer for livet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>