Solenergi med en solfanger

Et solcellepanel producerer el via solenergi. Dette bliver kaldt en fotoelektrisk effekt. Solceller er bestående af plader af silicium, et metalgitter og -panel samt et lag glas. Solcellerne bliver lagt i felter oppe på folks tag. En solfanger er gavnligt for ikke kun dine udgifter, men derudover miljøet. Solcelleanlæg priser bliver desuden lavere og lavere, som årene går.

Man sparer en masse stakater på et solcellepanel. Højkvalitets solfangeranlæg, priser som der er billige sammen med god rådgivning – det kan vi præsentere. Vi afsætter solenergi i prima kvalitet der præsterer maks 6992 KWh hvert år. Vi står altid klar til at rådføre ift. solcelle type & format på et solcellepanel, der er bedst til det enkelte hus. Herved viser vi ydermere den bedste løsning med solenergi ift. solcelleanlæg priser til dig.

Et solcellepanel er omkosteligt at købe, men faktisk er strøm omkostningsfrit resten af livet. Netop derfor er et solcelleanlæg en rigtig god investering. Vi importerer solfangeranlæg i god tysk kvalitet og videreforhandler i direkte linje til køberen. Af denne grund findes der nul mellemled til at løfte udsalgsprisen, og vi kan præsentere solpaneler til rimelige og gode priser. Derforuden kan man fastsætte prisen på el tredive år frem ved brug af solpaneler.

Ønsker du at bremse voksende elregninger foruden, at du forærer dit hus den mest miljørigtige energikilde? Med et solcellepanel har du garanti for, at du ikke forøger CO2-udslip eller laster klimaet på anden måde. Med vores solceller giver vi en gylden mulighed for at lagre din elektricitet på elnettet pga. vores Nettoafregningsordning. Du får praktisk talt mulighed for med ét at købe den el, der er behov for i årene der kommer, og praktisk set kommer elmåleren i huset til at tikke baglæns, når du producerer mere energi, end du bruger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>