Sminke samt kostumer til døtrene

I næste uge skal de to dejlige tøser til udklædning i deres børnehave, og de vil gerne have, at jeg laver de kostumer, de skal have på plus købe sminke. Jeg har ret travlt her for tiden, men hvilken mor siger nej til at udarbejde sine to døtres kostumer? Derfor var jeg på hovedgaden forleden dag, i begyndelsen i en kostumebutik, da jeg skulle hente tilbehør, og derefter i stofbutikken. I kostumeforretningen havde de talrigt smart tilbehør som fx teatersminke. Kostumer gloede jeg på i starten, blot for at blive inspireret. Butikken havde kostumer i store mængder, og mange af dem var sjove. Jeg reflekterede i grunden over, om jeg skulle spendere penge på nogle, men nej, for jeg har givet mine døtre mit ord på, at jeg vil lave dem selv. Efter det, bevægede jeg mig hen til sminke, og også her havde de virkelig mange produkter. Til slut købte jeg sminke til ca. 200 kroner, men jeg håber, at mine døtre vil blive ret begejstrede for det.

Jeg tog hjem for at begynde på at sy tøsernes kostumer, da jeg havde købt stof. De var fornøjede, idet de observerede, at det var prinsesser, de skulle være. Jeg glæder mig til at få dem at se i kostumerne, idet de er lavet færdige. Jeg har for resten lovet tøserne at tage med dem hen i børnehaven, idet de skal have kostumerne på. I øvrigt vil jeg også lige kunne prale med, at jeg har fremstillet prinsessekostumerne.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>