Sæt sikkerheden i højsædet ved at sikre dig det ideelle faldsikringsudstyr

Sikkerhed og arbejdsmiljø er vigtige parametre på byggepladsen. Uanset om du som leder i et entreprenørfirma skal købe nye hjul, taljer eller personligt faldsikringsudstyr, er det således essentielt, at du altid tænker dine behov nøje igennem, inden du fx betaler for noget nyt faldsikringsudstyr. Den mest effektive måde at undgå ulykker på er, at udføre en professionel planlægning såvel som uddannelse til alle på enhver byggeplads. Derudover skal alle hjul til enhver tid bruges korrekt, mens de også skal være vedligeholdt samt efterset efter alle kunstens regler.

Når du skal købe personlige faldsikringsudstyr til dine medarbejdere, kan der være adskillige faktorer, som du som leder i en entreprenørvirksomhed per definition skal tage højde for. På byggepladser er uheld forårsaget af fald nemlig nogle af de farligste uheld. Hver gang du anskaffer personligt faldsikringsudstyr til byggepladsen skal du som følge deraf sikre, at faldsikringssystemet først og fremmest er blåstemplet med udgangspunkt i landets standarder. Endvidere skal alle slags sikkerheds- og faldsikringsudstyr gennemgå et serviceeftersyn med et års mellemrum og skiftes ud med noget nyt efter fire til seks år fra ibrugtagningsdatoen, da fem år er den gængse holdbarhed for faldsikringsudstyr.

En god huskeregel er, at der ligeledes findes adskillige elementer, der kan være afgørende i forhold til hvad for nogle hjul, der reelt vil opfylde firmaets ønsker og behov på optimal vis. Helt grundlæggende skal du tage stilling til, om virksomhedens nye hjul blot skal bruges engang imellem, eller om de skal være i stand til at modstå slitage fra en gentagen køren frem og tilbage. Selve valget af sværlast hjul til dit byggefirma samt hjulenes belastningsstyrke vil nemlig have afgørende betydning for udstyrets maksimale levetid plus apparaturets sikkerhed og brugbarhed for dine medarbejdere.

Skal du i stedet investere i nye taljer til dit byggefirma, er der også flere forskellige taljer at vælge imellem. Alt efter behovene i din byggevirksomhed, vil du for eksempel kunne anskaffe wire taljer med stor eller lille løftekapacitet. Af den grund skal du til enhver tid sørge for, at du får den vejledning, som du har brug for, inden du anskaffer mekaniske taljer. Lige meget, om du skal investere i faldsikringsudstyr til håndværkerne, manuelle taljer eller nye gummi hjul til din byggevirksomhed er kravet om en grundig vejledning indlysende nok aktuelt.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>