Rekruttering Aalborg – Søg assistane til at finde de kvalificerede kandidater

Rekruttering Kolding

”Vi har flere gange søgt hjælp hos et professionelt bureau til rekruttering Kolding hos Holm Industriudvikling A/S. Vi får en grundig og seriøs hjælp, der er hurtig og sikrer virksomheden den dygtige medarbejder. Vi kommer med vores behov, og så finder firmaet de rette kandidater, som vi så i fællesskab hilser på og vurderer. Vi undgår helt at skulle skimme ignenem 500 mere eller mindre kvalificerede ansøgninger, og vi får hjælp til at beskrive og udvælge den rette kandidat. Bureauet ordner ganske simpelt det praktiske”, fortæller chef Hans Peter Klingt. Rekruttering Kolding fandt han ganske simpelt ved at søge på ”rekruttering Kolding”

Rekruttering Viborg

”KRIP Arkitekter er en tegnestue med fart på, og de sidste 3 år er vi øget fra 7 til over 20 ansatte. Derfor har vi haft behov for de mest kvalificerede kolleger, så vi kunne holde trit med de mange options. Jeg kan bestemt anbefale dig at finde et vikarbureau til at hjælpe dig med rekrutteringen. Vikarbureauet kan også være behjælpelige, hvis du mangler ekstra hænder ved ferie, sygdom eller travlhed”, udtaler chefarkitekt Morten Nielsen, der har benyttet rekruttering Viborg.

Rekruttering Aalborg

”Vores samarbejde med et professionelt vikarbureau har givet os kvalificere forretningsudvikling, rådgivning og sparring, dygtige kandidater at vælge mellem og sparet os for tidsmæssige og økonomiske konsekvenser ved fejlrekrutteringer.

Vi har fået de bedste kolleger gennem flere længere samtaler, omfattende tests og konkret opfølgning efter ansættelsen. Det kunne vi ikke have klaret lige så godt på egen hånd”, beskriver Anders Louu, direktør i Tislev Management, der helt enkeltganske simpel googlede ”rekruttering Aalborg” og fandt frem til firmaet.

Rekruttering Kolding, rekruttering Aalborg, rekruttering Viborg – Find jobbet uanset hvor du bor

Går du ledig og behøver mere på Cv’et? Så kan du overveje at søge et arbejde ved at melde dig til et bureau. Hos dem kan du både finde småjobs og teste dig selv i forskellige kortere ansættelser – eller finde det trygge, faste job.