Prøv økologisk kylling

Eksisterer der intet mere bæredygtigt end økologisk kød? Til sammenligning med uøkologisk kød, er kvaliteten med sikkerhed helt vildt meget lækrere, ligegyldigt om det er økologisk oksekød eller økologisk kylling. Brug økologisk kød: der findes adskillige fornuftige grunde dertil. Bl.a. er økologisk kylling klart meget lækrere i forhold til uøkologiske patetiske burhøns, man kan skaffe i storcenteret. Det er helt sikkert hurtigt at smage, at økologisk oksekød kommer fra køer, som har levet naturligt på engen. For det andet kan det være behageligt når man ved, at man undviger indtagelse af adskillige kunstgødningsstoffer. Økologisk udnyttelse af marker, som netop skaffer hø til de økologiske dyr, er man som tilføjelse oven i købet medvirkende til at bidrage til, fordi man spiser økologisk kød. Man bør dertil tillige let finde få økologiske planter, til sideret til økologisk kylling. Når man ved, når den som økologisk kylling havde en skøn opvækst, & bestemt ikke var fanget i et bur hele sit liv, er det i sidste ende meget fornuftigt.

Fordi der findes bedre kød, mere tilfredse fjerkræ og man dertil bistår en vedholdende dyrkning af jorden, synes jeg i det hele taget uden tvivl, at kødet er umagen værd, ligegyldigt om det da uden diskussion kan tænkes, at økologisk kød, i hvert fald økologisk kylling samt økologisk oksekød, sælges for flere penge end ordinært kød. Økologiske drikke, tørvarer og økologisk creme kan du som fortalt ovenikøbt ønske sig, i tillæg til økologisk kød. Begynd med at nyde økologisk kylling nu, resultatet er, at naturen må takke dig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>