Plæneklipper – sublim til græsset

Desværre kørte min plæneklipper lige itu i mandags. Et gråt øjeblik hændte idet i, og jeg havde oven i købet præcis fyldt gas på. Der er sjældent diskussion omkring, at haven helst må studses, så jeg må derfor naturligvis bruge penge på en ny plæneklipper. Maskinen skal ganske givet have benzinmotor. Der eksisterer ingen mulighed for, at jeg gider løbe rundt i haven for at benytte al min tid på at hive en tung slidt plæneklipper rundt med de bare næver. Nul, lidt motorstyrke skal der altså til. Er jeres plæneklipper derudover udstyret med opsamling til det afklippede, ville den være meget god. Den nyanskaffede plæneklipper skal være rap & effektiv og hovedsageligt billig. Haveejere, der er ligeglade med, hvilken slags plæneklipper, der bruges, er der uanset hvad. Jeg mener derimod, at det er betydningsfuldt, at materiellet virker. Jeg kan befinde mig for mig selv i et øjeblik, i øjeblikket jeg klipper græs med min plæneklipper. Det er godt, hvis der imens skabes tid til at tænke over verden. Græsklipning burde næppe vurderes som en uhåndterlig belastning: som udvej kan man lige så godt give penge til nogens dreng for at ordne det. Du kan egentlig også anvende en intelligent plæneklipper, en plæneklipper som automatisk finder rundt. Sådan nogle koster uheldigvis enormt meget.

Jeg vil vist hælde til en normal plæneklipper indeholdende benzinmotor, således at jeg ubesværet samt hurtigt får ordnet græsset, uden at belaste mig selv halvt ihjel eller miste alle mine penge.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>