På hvilken måde vælger jeg gardiner & markiser?

Er tantes oldtidsagtige, broderede gardiner, tunge og misfarvede skabt af decenniers brug, dertil så prægtige samt mørke, at de umuliggjorde størstedelen af solen fra vinduet, præcis som mig det, du nogle gange sætter i forbindelse med ordet gardiner?

Da jeg flyttede til en dejlig lejlighed i byen, var det af den grund ikke ligefrem gardiner, som fyldte mine tanker. Snildt lærte jeg nok, at diverse mulighed for mørklægning bør købes. Både for at slippe for sollys indenfor, dertil overvejende for at slippe for folks nysgerrige øjekast. Nej, gardiner må ejes, dertil nødvendigvis en markise samtidig, for at balkonen kan bruges på solskins- og regndage. Enorme og blytunge gardiner er, heldigt nok, meget forældet. Der findes ubegrænsede mængder af alternative forme for gardiner: rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, og faktisk også gardiner, som miljøvenligt sænker dit varmeforbrug.

Der findes ganske vist også meget, som bør vurderes, før man skal bestemme sig for sine gardiner.Hvilken del af værelset og vinduestype, skal tildækkes? Hvad skal anvendelsen af dine gardiner være? Ligger du inde med ønsker til betjeningen? Kontraster samt mønstre?Markiser eksisterer også i en mangfoldig kollektion. De kan anvendes til skygge, læ, afskærmning og tag.

Ligegyldigt om det gælder markiser eller gardiner, er det hurtigste nok at tale med en uddannet, så vil du være lovet, at du får gardiner eller markiser, der er perfekte til dig, samt på bedste måde møder dine behov.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>