På et højskoleophold, skal du udleve din kærlighed, når du virker interesseret i højskole kunst

En masse unge kommer ud for, at de næppe føler sig helt modne til gymnasiet bagefter 9. klasse. At de ej virker modne nok, og at de ej ved, hvad for en retning, de har lyst til at vælge, kan det skyldes. Blive temmelig nyttigt samt kompetenceudviklende, kan at anvende noget tid for at udvikle selvstændighed og undersøge sine evner. En optimal metode, at gøre dette på, bliver at bruge et år på højskole. Samtidig med at man tilbydes mulighed for at udforske flere fagområder end 9. klasse underviser i, får man her et helt år hjemmefra, en ting der styrker modenhed plus selvstændighed.

Føler man sig fx. glad for højskole musik, vil man ved hjælp af et højskoleophold benytte hele året på at udleve denne passion plus undersøge, hvis det er noget man får lyst til at bruge resten af livet på. Højskolen ligger inde med en ting til alle interesser, fordi vi både tilbyder sammenspil, soloundervisning og timer i dj-ing. Det samme er tilfældet, idet din interesse befinder sig i området højskole kunst. Hvad som helst fra billedkunst plus modeltegning til web-design og kostumer, vil du undervises i her på stedet. Højskole journalistik er du eventuelt hellere til? Et år, hvor du får en smag for fagområdet, kan i dette tilfælde bestemt være behjælpeligt med at vælge, om det er din fremtidige karriere. Global journalistik plus diskussion, der ruster dig til en fremtid i den globale verden, sætter vores højskole opmærksomhed på.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>