Nu skal jeg lige til at indkøbe kvalitets ID-kort af plastik

ID-kort er måske på samme måde et felt, I har brug for eller har erfaring med? Idet jeg personligt er blevet identitetsansvarlig på arbejdet, har jeg præcis fået til arbejdsopgave at bestille ID-kort. Således har jeg læst en del i forhold til dette felt, men egentlig er jeg virkelig stadig interesseret i, om måske nogen af jer har tjek på en stor del mere om ID-kort? Her tænker jeg fortrinsvist på ID plastikkort.

Der hvor jeg har planer om at bestille kortene fra som det ser ud nu, laver de ud over ID kort desuden navneskilte og købekort samt magnekort. Her fremstiller de plastikkortene i en 100% ordentlig udformning. De laver ID-kortene på plastic-kort nærmere bestemt i PVC med thermotryk, hvor alle farver nedbrændes i kortet. Trykteknikken bevirker, at trykket bliver vand-fast, smudsafvisende plus praktisk talt ikke vil kunne forsvinde. Firmaet er i stand til at printe både i monokrome farvenuancer foruden i firefarvet tryk, som også kendes som forkortelsen CMYK.

Disse ting virker alt i alt virkelig lovende. Men eksisterer der måske et sted, der er en stor del fortræffeligere til produktionen af fine ID-kort end dette? Smid for guds skyld en kommentar, såfremt nogen af jer har kendskab til nogle gode print-steder. By the way… er mit nye ansvarsområde i den grad fedt synes jeg, at være udnævnt som den nye sikkerhedsansvarlige for. Bare den ting at sætte sig ind i et hidtil ukendt felt som ID-kort i plastic, eftersom alt dette virkelig er et særdeles nærværende felt. Jeg er ansat ved en forholdsvis stor virksomhed, hvor der fremstilles kemiske ting. Derfor er det vigtigt, at samtlige indgange døgnet rundt er aflåste, og dertil at alle medarbejdere ved, hvem hinanden er og hedder takket være alle de gode ID-kort i god kvalitet. Således kan der på intet tidspunkt snige sig en eller anden ind i virksomheden fra fjendtlige virksomheder. Men skriv endelig, i det øjeblik at en af jer er bedre til ID-kort i forhold til, at jeg må betegnes en kort-novice.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>