Nu får jeg omsider en altan på ny

Da jeg boede hos mine forældre, eksisterede der hele tiden altan i vores ejendom. Der findes en bred vifte af gode punkter at fortælle om altaner, eftersom sådanne giver en lang række fortrin. Havedøren ud til kvalitets altanen bevirker først og fremmest, at der genereres et lysere miljø i det enkelte rum. For i andre tilfælde kan lejligheder godt få en hældning til at fremstå lidt for mørke. Dernæst kan man i vintertide flytte sig ud på på ens private altan af alle ejendommens altaner og derpå mærke på egen krop, hvor stor en mængde tøjstykker, du behøver at have på. Dette plus kan man selvfølgelig have glæde af på alle årets dage. Især er altaner klart nok super nice i de lyse, varme tider, hvor man kan nyde fede grillparty’er, plus at da jeg var mindre havde min mor sat en altanvenlig sandkasse udendørs på familiens altan. Min far + mor var egentlig sådan set en tand mørkere sammenlignet med andre mennesker, hvilket er selvsagt, at folk med rådighed over solbeskinnede altaner eksponeres for temmelig meget mere sol sammenlignet med personer, der ej kan sidde på altaner. Familier i besiddelse af have, vil blive i endnu højere grad brune.

Da jeg selv tidligere har været forkælet med altaner, har det virkelig været tortur at have en lejlighed langt fra altaner tilbyddet hjemmet i de 2 år efter, imens jeg har været flyttet hjemmefra. Jeg var derfor særdeles henrykt, idet jeg modtog brevet fra bestyrelsen i min ejerforening for nyligt. I brevet fortalte de mig, at der skal bygges en ny altan til hver enkelt lejlighed i boligen. Jeg har savnet en fin altan i lang tid, så det bliver dejligt at blive ejer af en altan. Min nye altan kommer til at være ud for min stue, så det er jo helt perfekt. Pladsmæssigt udbygger det dermed min stue med en rum ude i solen, hvilket der er stort behov for. Jeg vil nu kunne vandre lige ud i den friske luft på en skøn altan direkte fra stuen. Da jeg har lejlighed helt oppe bliver det sådan en klar landvinding. Jeg kan dermed ikke stoppe med at råbe hurra samt skamrose det praktiske ved altaner i lejligheder uden at det bliver for meget.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>