Lej nogle mødefaciliteter ved København hvor der er kræset for detaljerne

Skal du arrangere et kursus København, og er du på udkig efter de perfekte mødelokaler i et konferencecenter? Med årevis ageren som kursusarrangør besidder vi den rigtige viden til at facilitere en problemfri afholdelse af arbejdsrelaterede sammenkomster fra bestyrelsesseminarer til kongresser. Af den årsag spørger vi altid ind til dit arrangement, så vores personale ved hvad dine ønsker såvel som forventninger til vores personale og vores kursuscenter. Informationerne anvender vi til at hjælpe dig med at vælge de rigtige mødefaciliteter, der alle er udstyret og indrettet til at være en speciel kulisse for et komfortabelt dit kursus.

Der er et enestående udsyn til de grønne træer i vores private parkanlæg fra konferencelokalerne på vores kursuscenter, som ydermere kan beskrives som rummelige og charmerende med et moderne interiør. Derudover er alle konferencelokaler her på stedet indrettet med alle de teknologiske hjælpemidler, som du ville kunne tænkes få brug for i forbindelse med en konference eller lignende med henblik på at give dig som konferencearrangør de optimale betingelser. Mødefaciliteterne er således indrettet med hjælpemidler som f.eks. forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboards, flipover, computere, trådløst internet plus projektor. Alt er selvfølgelig i perfekt stand.

I fald du booker vores konferencelokaler til dit kursus i København, har dine konferencedeltagere mulighed for at få et hurtigt energiboost i pauserne ved at tage et lille mellemmåltid eller en kop kaffe, som hele tiden står klar i form af bufetter overalt tæt på kursuslokalerne her på centret. Dertil er det muligt at bestille en smagsbombe af en buffet om morgenen og til frokost foruden en gourmetmiddag af lokalt producerede råvarer, der i så vid udstrækning, det er muligt, er økologiske. Kokkene kan selvfølgelig også tilberede en individuel diæt i tilfælde af, at der er vegetarer, allergikere o.lign. blandt dine konferencedeltagere, på bestilling.

Vil du sikre deltagerne på dit møde, symposium eller lignende arrangement tid og rum til at slappe af og følge op på de mange indtryk? Vi har som følge deraf lavet en lounge, hvor det er muligt at blive puslet om i en af vores massagestole eller oven i købet få høretelefoner på og nyde instrumentalmusik. Har nogle af dine gæster behov for at trække lidt frisk luft, er det også en oplagt mulighed at medbringe en ipod, der er blevet fyldt op med alle mulige slags afslapningsmusik, og tage en spadseretur i vores private parkanlæg. Alt i alt er der således et væld af aktiver ved at tjekke vores konferencecenter ud, hvis du leder efter nogle lækre mødelokaler København til dit møde.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>