Kostumer i stor stil havde forretningen

Om en uge skal mig og veninden til firma-udklædningsfest, så jeg foreslog at købe de kostumer, vi skal have på, og jeg har tænkt på tyroler kostumer. Jeg har temmelig travlt lige for tiden og har ej specielt meget tid, men kostumerne skal jo blive købt. Det var derfor, at jeg var på hovedgaden forleden dag i kostumeshoppen. Der var adskillige kostumer, men samtidig yderst meget fedt tilbehør: hatte, parykker, sminke og masker, osv. Så jeg kunne få inspiration begyndte jeg med at glo på kostumer. Adskillige kostumer havde forretningen, og mange sjove iblandt var der. Jeg overvejede sandt at sige, om jeg overhovedet skulle bruge penge på kostumerne, af den årsag at jeg jo faktisk blot kunne låne noget af min søster, men okay, hvem besidder tyroler kostumer? Herefter ville jeg se på masker plus parykker, og ligeledes her havde de et stort udvalg. Jeg købte to tyroler kostumer, masker samt hatte.

Jeg tog hjem til min kollega for at vise hende vores udklædning, efter jeg havde købt kostumer. Hun blev henrykt, idet hun blev opmærksom på, at vi skulle være tyroler piger. Jeg kan ikke vente med at se mig og min veninde i vores tyroler kostumer. Jeg fornemmer, at vi kommer til at være smukke. Jeg glæder mig herudover til at se kollegaernes udklædning. Jeg tror, det bliver en sjov fest. Kostumefester er af en eller anden grund altid lidt mere sjove end normale fester.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>