Kan reparation af iPhone være pengene værd?

For noget tid siden fandt jeg mig selv i den forskrækkelige situation, at min fantastiske iPhone blev smadret. Imens jeg cyklede til skole, sneg den sig ud af min iPhoneholder, og desværre var glasskærmen tildelt dybe revner, som resulterede i, at skærmen blev uden funktion. Krise – hvad kan der gøres? Om man skal begynde en iPhone reparation, prøve at glemme defekten eller købe en ny model, er der diskussion om.

Når vi taler reparation af iPhone, så kan reparationer som denne jo være en større udskrivning, ligesom betydningen ved en iPhone reparationen kan diskuteres. Vil iPhonen blive nøjagtig så flot, som den var som nyindkøbt? Såsnart man skal prøve at få mobilen til at virke med en defekt skærm, bliver situationen en prøvelse for tålmodigheden, dog når den basale touch funktion virker, er det faktisk blot et spørgsmål om ens forfængelighed. Den gængse udvej hos de fleste mennesker, er vist at leve med defekten, indtil at en splinterny iPhone version kan købes i butikkerne, og her opgradere den ufuldkomne version med en helt ny telefon.

Dertil, såfremt man har krævende, halvstore børn, der har Apples telefoner, kan reparation af iPhone og især iPhone 4 reparation ret hurtigt ende med at være en realitet, grundet at de ikke på samme måde accepterer at leve med defekterne. Løsningen er at kende en ordentlig reparationstekniker, som prisbilligt & sikkert kan udføre en reparation af iPhone, gerne med de originale reservedele og gerne så tjept som det er realistisk, fordi så skal man ikke undvære sin favorit feature i flere uger.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>