Jobsøgende i Allerød: Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Kolding.

Nu har jeg altså været på jobjagt i snart 1 år, og jeg må forsøge mig med noget nyt. Med det i tankerne har jeg tilmeldt mig i vikarbureau Kolding {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP167&ID=81}. Jeg er uddannet inden for arkitektur, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg har ikke så meget erfaring. Så måske er jobs via et vikarbureau vejen til, at jeg kan opnå arbejde på CV’et og oven i købet opnår søde kolleger at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig lækkert ikke at skulle op fra dynen på morgener med sne, men jeg savner det at skulle op og udføre en opgave.

Nu har jeg registreret mig, og så dukker alle spørgsmålene op: Hvor lang tid går der, mellem at de ringer? Mon det er nok at være tilmeldt ét vikarbureau? Hvor mon jeg kommer hen? Hvad kommer jeg til at tjene Og vil jeg trives med at være vikar?

Min søde veninde er tilmeldt hos Vikarbureau Viborg {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP171&ID=81}, og har før det været ansat gennem Vikarbureau Aalborg {www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP6&ID=81}. Hun har har fortalt mig, at hun især kom på virksomheder, når de ansatte var syge, skulle på ferie eller skulle på barsel. Jeg synes, det kunne være appellerende med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan være tilknyttet samme arbejdsplads i flere måneder.

Får jeg i stedet flere korte ansættelser af for eksempel nogle dages varighed er jeg en smule nervøs for, hvordan jeg takler sådan at være ny og komme ind uden kendskab til virksomheden. Du når vel knapt nok at huske navnene på virksomhedens ansatte, før du skal slutte igen. Til gengæld kommer jeg til at se mange forskellige steder, og det kan være, at de bliver glade for mig et sted, så jeg bliver inviteret til at blive. Det ville da være fedest.