Jeg mangler splinternye perfekte lamper til mit hus

Jeg er præcis flyttet ind i en dejlig villa, som jeg har set frem til at købe i mange måneder. Stor er lejligheden & nymalet, med et lyst badeværelse samt en balkon, som jeg glæder mig til at anvende i sommervarmen. Den ting som bliver tilbage i dag, er egentlig nogle lamper (www.lampeguru.dk), for jeg har næsten bestilt alle de møbler, som jeg mangler. Jeg har fundet ud af, at det nu forekommer vildt væsentligt hvad for nogle lamper, som er i et hjem.

For det første bør her uden tvivl findes lamper hvor det er nødsaget, men man skal ikke blot bruge de mindst dyre lamper, for de har altså indflydelse på udseendet af huset som helhed. Evt. tre PH lamper til at give lys ved bordet: jeg overvejer, at jeg måske vil vælge designer lamper til stuen. I køkkenet ønsker jeg mig et par LED spot lamper plus lamper neden under køkkenskabene, der giver lys direkte ned på køkkenbordet. I entréen tænkte jeg egentlig på en pæn lysekrone, som har mulighed for at danne et flot indtryk af villaen. I badeværelset findes der allerede perfekte lamper, så dem er jeg ej nødt til at at ændre.

Det vil i tillæg hertil være en perfekt detalje at købe nogle stående lamper til sofahjørnet plus sovekammeret, som man f.eks. kan benytte til at læse blade. I tillæg til at jeg ikke behøver sidde i en mørk stue, føler jeg mig sikker på, at de optimale lamper bliver i stand til at gøre min villa vildt flot.