Jeg kan klart rekommandere en idrætsefterskole

Sidste år gik jeg på efterskole i Nordjylland; det har været det mest vidunderlige år i mit liv. Hvad siger du til en idrætsefterskole? En efterskole i Jylland har alle mulige former for ting at lave. Min skole var en idrætsefterskole, dvs. efterskole med fitness og en efterskole med en masse forskellige slags sportsgrene. Det var f.eks. en efterskole med fodbold & basketball et cetera. Det var samtidig en efterskole; musik plus en efterskole; design. Nu vil jeg godt forklare nærmere om min efterskoles privilegier, og min idrætsefterskole i Jylland havde mange af disse. Efterskolen havde naturligvis de forpligtede, boglige fag, men den havde derudover et bredt udvalg af fag, som man selv kunne vælge. Skolen var samtidig en efterskole – musik, og der blev jeg oplært i at spille adskillige instrumenter, og det var temmelig interessant. Jeg blev tilmed oplært i at udarbejde tøj, for det var nemlig en efterskole: design. En efterskole; musik & design er passende for dig, såfremt du meget godt kan lide at lave en masse aktiviteter, evt. en aktivitet som du ikke har prøvet tidligere, samt hvis du vil hygge dig sammen med dine venner. Fordi det jo var en idrætsefterskole, lavede man motion alle hverdage. Jeg kunne faktisk ikke få tilstrækkeligt med motion i sidste instans, og det var jo dermed yderst dejligt, at det ligeledes var en efterskole, som havde fitness. En idrætsefterskole vil være meningsfuld til dig, hvis du gerne vil have mere energi og godt kunne tænke dig at blive mere sund og frisk samt glad. Begynd på en efterskole med design, musik plus sportsgrene! Det er bare et godt råd.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>