Jeg kan ikke lide mine krøller, så jeg bruger et GHD glattejern

Mit hår er krøllet, kruset og tørt, og jeg afskyr det! Jeg ville ønske, jeg havde meget længere, helt glat, funklende hår eller i hvert fald bare pæne krøller. Men nej, mit hår ser herrens ud. En af mine veninder, som by the way har rigtig glat hår, fortalte mig for en uge siden om GHD glattejern. Hun har det også selv og hun siger, at det efter hendes mening er allerbedste glattejern, da det gør håret helt glat og samtidig skinnende.

Jeg var i centret med mutter i torsdags og så lige pludselig et GHD glattejern i et butiksvindue. I samme nu hev jeg fat i hendes jakke og slæbte hende med ind i butikken. Jeg forklarede hende, at jeg ikke kunne fordrage mit hår, og hun begyndte kun at knevre om at jeg da ”havde smukt hår,” samt at jeg havde fået det af hende og så videre. Men jeg gad ikke rigtigt høre efter. Jeg plagede hende om at få et GHD glattejern, og efter noget tid fik jeg endelig overtalt hende.

Jeg er skør med det splinternye GHD glattejern! Det er så godt, og ikke kun jeg har den holdning. Alle mine veninder vil nemlig gerne låne glattejernet af mig og har sagt, at de nok selv skal købe sådan et glattejern. Jeg synes selv, jeg ser meget flottere ud med det nye look, og til trods for at min mor ikke erkender det, så gætter jeg faktisk på, at hun også bedre kan lide denne frisure end krøllerne.

Jeg vil virkelig foreslå jer at benytte et GHD glattejern, hvis I som mig hader jeres krøller.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>