Jeg har tænkt mig at leje et fadølsanlæg

Jeg kan ikke vente længere til på fredag, for der holder jeg fest! Jeg har planlagt festen i et stykke tid, og omsider er det hele ved at være i orden. Jeg mangler faktisk bare at bestille et fadølsanlæg og et spiritusanlæg. Til at starte med var min ide at erhverve øl i massevis samt spiritusflasker, men her den anden dag valgte jeg i stedet at leje et fadøls- plus spiritusanlæg. Det er meget lettere og sandsynligvis samtidig billigere i pris.

Alt grej bringer firmaet: fadølsanlæg/spiritusanlæg indeholdende spiritus samt øl, barbord plus plastikglas. De monterer grejet og kontrollerer, at det hele fungerer. De kommer ydermere og henter det hele igen, sågar i weekenden. Det er så godt, og der er en masse fordele ved det. Jeg skal ej selv købe alkohol, og jeg behøver dertil ikke fjerne og tilbagelevere flasker og dåser dagen derpå. Der vil altid være kold + frisk øl og spiritus, og jeg behøver ej opfylde køleskabet hvert kvarter. Jeg tror endvidere, at et spiritusanlæg samt fadølsanlæg kommer til at fremkalde beundring hos mange af gutterne, og så bliver det sikkert rigtig cool.

Derudover har jeg set på virksomhedens hjemmeside, at idet øl bliver udskænket fra fadølsanlæg, så bliver ølskummet mere tæt, og det vil fremhæve de bedste smagsstoffer, fadøllet har. En større del af øllets kulsyre frigives, så fadøllet vil føles lettere & vil blive blødere. Dette øl er samtidig hele tiden køligt. Jeg kan ikke vente med at drikke mig fuld i spiritus plus øl fra disse anlæg!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>