Jeg er godt tilfreds medat have fået købt mig en trailer

I ungdommen forestillede jeg mig at eje en lille sportsbil, som jeg kunne benytte til at ræse af sted i på motorvejene. Nu hvor jeg har fået familie, er jeg nu fornøjet med, at jeg faktisk valgte at købe en praktisk 5-dørs øse, for at skulle bringe ungerne omkring i en Ferrari ville godt nok være rimelig belastende…! Nogle gange har jeg imidlertid stadig været udsat for problematikker ifm. pladsmangelFor eksempel ifm. at vi har været på shopping i IDEmøbler & indhandlet nogle møbler, der skulle transporteres med hjem i boligen. Det problem er dog ude af verden nu, fordi min kone og jeg har truffet den beslutning at erhverve os en trailer.

En trailer er utroligt smart og kan faktisk benyttes til ekstremt mange uensartede ærinder. Det er blevet klart for mig, at det ikke udelukkende er ved møbeltransport, at traileren bringes i anvendelse. Ifald en af juniorerne skal fragtes fra skole med cyklen, er det nemlig væsentligt lettere at lægge den op i traileren frem for at skulle spænde den på bilen. Såfremt vi har oplevet at have behov for at tage forbi lossepladsen, har det ligeledes været dejligt simpelt at lægge affaldet op i traileren. Førhen blev vi jo tvunget til at køre flere gange for at kunne få alt med.

Jeg er af den grund utroligt begejstret for at eje en trailer. Egentlig er den en af de allerbedste investeringer, jeg nogensinde har gjort, & jeg kan simpelthen ikke forstå, hvordan vi overhovedet har formået at klare os uden en trailer!