Hvem er gode til vinduespolering i København?

I min andelsboligforening har vi på det sidste kigget efter en udbyder, som tilbyder vinduespolering København til attraktive priser. Indtil for nylig har andelsboligforeningens ejendomstekniker haft ansvaret for renhold såvel som mindre vedligeholdelsesopgaver på vores fællesarealer. Større projekter, som blandt andet pudsning af foreningens vinduer, er så blevet udført i vores arbejdsweekender, mens boligejerne selv har skullet vaske lejlighedsvinduerne.

Andelsforeningens vicevært er imidlertidig ved at blive ældre. Det har medført, at den almindelige renhold og renovering af fællesarealerne ikke kan blive udført. Desuden er antallet af tilmeldinger til arbejdsdagene blevet mærkbart mindre end i gamle dage. Der er derfor ikke længere nogen vedligeholdelsesproblemet. I ejerforeningen er vi nødsaget til at finde på en alternativ løsning på den almindelige renhold af fællesarealerne såvel som vinduespudsning, så ejendommen bliver ved med at fremstå smuk og ikke forfalder.

På den seneste generalforsamling tog vi langt om længe beslutningen om at hyre en kompetent udbyder af rengøring og vinduespolering København. Der er dog talrige valgmuligheder, når man kigger nærmere på, hvilke virksomheder der kan tilbyde vinduespolering i København for større beboelsesejendomme som bl.a. ejerforeninger som vores, og det er svært at finde ud af, hvad for et firma man som andelsboligforening skal vælge at indgå en ordning med.

Som formand for bestyrelsen i min andelsforening, vil jeg af den årsag høre, om der kunne tænkes at være bare én som læser dette, som har prøvet at ansætte en virksomhed til rengøringsservice og vinduespolering i København. Endvidere vil jeg høre, om I har et par tips, om hvilke forhold vi i bestyrelsen er nødt til at tage højde for, inden vi på foreningens vegne vælger et rengøringsfirma samt, om en eller anden herinde kan give os nogle eksempler på, hvad vinduespolering i København faktisk koster?

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>