Hård kamp at fremfinde det rigtige hundefoder

Mig, min kone og vores børn erhvervede for lidt over tolv måneder siden en ny hvalp, af den grund at vores forrige labrador desværre døde. Vi har elsket vores nye hund lige siden, men det har dog til gengæld været udfordrende at have en ny hundehvalp. Først og fremmest måtte mig, min kone og vores børn vænne os til at have en hvalp i huset igen. Desuden skulle hunden og jeg gennemgå den lange træning. Det sluttede dog ikke her, for midler til en hund er jo samtidig betydningsfuldt, fx hundefoder. Eksempelvis var det en lang kamp at nå frem til hundefoder af den rette kvalitet til vores nye hund.

Den variant af hundefoder, som min tidligere hund åd, imødekom ikke tilnærmelsesvist hvalpens reelle behov. Den stakkels hund forekom altid sulten, og pelsen faldt af i store totter. Al besværet med at nå frem til noget godt hundefoder, endte med at gøre mig modløs.

Efter lang tid, hvor min kone og jeg havde måttet kassere adskillige slags hundefoder, stødte vi heldigvis på et hundefoder til hvalpe og unghunde, som med det samme fungerede helt fantastisk. Inden for få dage var min nye hund til enhver tid frisk til hundetræningen samt hjemme hos os. Ydermere blev pelsen bemærkelsesværdigt strålende. Skåret ind til benet, så kom min hund i topform usandsynligt hurtigt. Alt sammen på grund af det fantastiske hundefoder til hvalpe og unghunde, som jeg til sidst fandt på et website.

Aktuelt er den nye hund rundet 12 måneder. Derfor har jeg skiftet til voksenfoderet af samme fodermærke. Dertil har jeg testet nogle vitaminer og godbidder fra den samme producent.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>