Gode råd til at købe de optimale pallerammer

Er du ejer af en have og har lyst til at anrette nye højbede? Dermed bliver det eventuelt vanskeligt for dig at få at vide, netop hvorledes, disse urtehaver kan designes. Jeg kan give et enkelt løsningsforslag – pallerammer - http://jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27 – .

En ting, flertallet plejer at sammenstille med urtebede, er pallerammer nok normalt ej, men de er faktisk fantastisk praktiske! Til lettere at kunne balancere varer på normale paller anvendes pallerammer normalt, og de er nemme snildt at folde sammen, såfremt de ej benyttes. Ved at anvende pallerammer til urtehave bliver den mest praktiske fordel, at de er lavet til at kunne stables stabilt på hinanden, hvilket betyder, at dit bed reelt kan opføres så højt, du har behov for. Dette forøger jordens temperatur omkring urterne, løfter blomsterne væk fra dårlig jord, & giver en komfortabel arbejdshøjde. Pallerammer bliver tit produceret af meget billigt og ubehandlet materiale, hvorfor de ej bør hvile på jorden, skal man alligevel erindre. Man bør eventuelt afskærme kontaktfladen med plastik.

At rammerne har en funktionel bredde er noget andet praktisk ved at indrette pallerammer som bede. At de besidder en rigtig perfekt størrelse til små højbede indeholdende smukke planter & krydderurter synes jeg selv, men nogle mennesker, tænker evt., at rammerne virker ganske små.

Det bedste råd er evt., at man blot skal prøve sig frem. Pallerammer er heldigt nok billige, så hvis man fortryder, at man har lavet et bed af dem, er det lykkeligvis ej de store slanter, der gik tabt.