Gardiner er man nødsaget til at have

Har du ligesom mig brug for gardiner? Jeg er akkurat flyttet og har lagt mærke til, at jeg skal fremfinde nogle gardiner. Er mormors oldtidsagtige, broderede gardiner, tunge og gullige på grund af årtiers tobaksforurening, dertil så brede & mørke, at de skærmede for alt lyset udefra, præcis som mig det, du overvejende sætter i forbindelse med udtrykket gardiner? Da jeg rejste til en dejlig lejlighed i en ny by, var det netop derfor overhovedet ikke gardiner, som optog mine tanker. Hurtigt lærte jeg desværre, at diverse type af skygge bør købes. Gerne fordi man vil blokere for sollys indenfor, dertil selvfølgelig for at skærme for naboernes stikkende blikke.

Nej – gardiner er et must, samt hvorfor ikke en markise samtidig, så altanen kan anvendes , når solen bager. Uhåndterlige og tunge gardiner er, til alt held, en utrolig forældet situation. Der eksisterer et væld af forskellige udformninger af gardiner – rullegardiner, persienner, foldegardiner, panelgardiner, plus også gardiner, som CO2-besparende formindsker din elregning. Der er nok oveni en del, som må overvejes, når man skal udvælge sine gardiner. Hvor, & hvilken type af vindue/dør, skal gardinet sidde på? Hvilken anvendelse skal dine gardiner have? Hvorledes skal de betjenes? Skygger eller figurer? Markiser laves desuden i et uendeligt udvalg. Både som skygge, læ, tildækning eller overdækning. Hvis du netop vil være sikker på, at du får gardiner og markiser, der er skræddersyede til dig, og på flotteste måde opfylder dine drømme, er at opsøge en forhandler, vist det nemmeste, om end det drejer sig om markiser eller gardiner.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>