Flytter du dit gods ved hjælp af træemballage eller plastpaller?

For transportindustrien går arbejdet hovedsageligt ud på at gøre transportvilkårene så gode som overhovedet muligt, så alting foregår så ubesværet og samtidig bliver overstået på så lidt tid som overhovedet muligt. Af den grund er det også fantastisk afgørende at købe de mest velegnede paller, fordi de enkelte former for paller besidder forskellige plusser.

Indlægget her ser både på plastpaller og træemballage i skikkelse af europaller. Hvad for en form for palle, der er bedst, kommer nemlig an på de transporterede varer og transporteringsmetoden.

Den tydeligste fordel ved træemballage er, at europaller er naturrigtige. Europallerne har nemlig en yderst høj nytteværdi som genbrugspaller af den grund, at de kan genbruges af op til flere omgange, uden at kvaliteten svækkes. Tilmed kommer desuden, at benyttelse af træemballage reducerer kuldioxidudledningen sammenkædet med godstransportering med så meget som 1/3.

Plastpaller, derimod, forhandles jævnligst som engangsvarer af den grund, at de ej er lige så robuste som europallerne. De vejer til gengæld betydeligt mindre, og derfor egner de sig perfekt til flytransport, da der her er regler vedrørende den tilladte godsvægt. De besidder desuden det fortrin, at plastpaller modsat træemballage ikke ændres af vejrguderne, da det betyder, at de under hele fragten har samme vægt og rumfang, uanset hvorvidt der er sne eller solskin.

Det er heller ej nødvendigt, at du udelader hensyn til miljøet, alene på grund af, at du helst vil have plastpaller. Plastpallerne laves nemlig af en type af plast, som er 100 % genbrugeligt. Hvorvidt det er plastpaller eller europaller, som egner sig bedst til dit præcise fragtbehov, er af den grund et hundrede % overladt til, hvad du foretrækker.