Få glæde af den rette ledelse ved at gøre brug af executive search

Vil du sikre, at din forretning vækster, er det vigtigt, at du ligger inde med en dygtig chef. Dette er både gældende i det daglige arbejde og i svære tider. Derudover er stringent ledelse i din virksomhed afgørende i en omstrukturering og lignende. Derfor kan forskellige slags ledelsesrekruttering som fx Interim management (http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Interim_Management.aspx) og/eller Executive Search (http://www.temp-team.dk/Forside/Arbejdsgivere/Executive_Search.aspx) være en god løsning, da det tit ikke er let at finde præcist den chef, der er nødvendig for virksomheden i det konkrete tilfælde.

Der findes adskillige fordele ved at vælge Interim management, såfremt dit firma er fastlåst midt i en udfordring, hvor I har brug for en erfaren mellemleder, der er i stand til at stå for en gennemgående forandringsproces med det samme. Det er gældende uanset, om der er brug for en fælles ledelse eller ledelse af for eksempel økonomi. Dit firma vil nemlig få en dygtig ledelsesprofil, der er i stand til at starte så snart aftalen er indgået, når I investerer i professionel Interim management i forbindelse med udvælgelsen.

Ønsker din virksomhed at være med på råd i hvert eneste element af udvælgelsen af en dygtig chef, er der et væld af plusser ved at investere i Executive Search. Ved denne fremgangsmåde er sammenspillet med jeres ansættelsesudvalg i centrum, mens der tages afsæt i rekruttering af ledere på højt niveau. Det medfører, at du ifm Executive Search er med i alle overvejelser lige fra udformningen af en god personprofil over jobsamtaler til ansættelsesbrevet er underskrevet af jeres nye leder. Henover prøvetiden, får I ydermere en udførlig opfølgning talrige gange.

Overvejer I, om Executive Search er et optimalt valg i forbindelse med større eller mindre ledelsesudfordring som jeres firma døjer med? Så tøv ikke med at sende en forespørgsel til et headhuntingbureau, som kan assistere dit firma med jagten på en kompetent leder. Med en sparringspartner, der har den nødvendige kompetence vil der nemlig være attraktive aktiver uanset, om du skal bruge et headhuntingfirmas hjælp til eksempelvis Executive Search eller lignende.