Excellent isolering ved brug af forsatsvinduer

Uagtet at min familie synes godt om vintermånederne, er det bidende koldt at befinde sig i vores bolig, af den årsag at det nemlig ej er isoleret korrekt. Vores vinduer kunne alle og enhver godt trænge til at blive udskiftet, og et af de store stuevinduer er smadret. Grundet at vores vinduer bare består af en enkelt glasrude, skal de have forsatsvinduer sat i. Selvom vores bolig er blevet nedslidt, er det rigtig flot. Bl.a. har alle vinduerne et specifikt udseende, hvilket vi gerne kunne tænke os at have skal forblive der. Forsatsvinduer kan specieldesignes ud fra ens vinduer, og det, synes jeg, er fremragende. Det betyder, at vi kan få lavet forsatsvinduer, som er lig med vinduerne derhjemme.

Forsatsvinduer bruges til at udføre god isolering på aldrende vinduer med bare ét enkelt stk. rude. Flere har nu og da noget dug i relation til deres forsatsvinduer. Duggen forringer synet plus bevirker en risiko for efterhånden at ødelægge malingen og træværket ved vinduet. Såfremt forsatsvinduer bliver påsat korrekt, er de i stand til at forære en god isolering end spritnye vinduer, som består af termoruder. Indstrømningen af lys forringes for øvrigt ved vinduerne, som består af termoruder. Man kan vige udenom duggen ved at gøre sådan, så det inderste vindue er tættere indadtil, end det yderste er udvendigt. På grund af det kan fugten, der kommer inde imellem ruderne, luftes væk af en lidt større portion luft udefra. Forsatsvinduerne vedligeholder de gamle, slidte vinduer, som tit og ofte er en betydningsfuld del i boligers design.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>