Er på udkig efter en lejet kano til en kanotur ned ad Gudenåen

Helt op i teenageårene var vi hele familien på kanotur Gudenåen i sommerferien hvert år. I ungdomsårene var jeg tillige af sted med ungdomsskolen. Det, som jeg erindrer, fra samtlige af mine tidligere kanoferier på Silkeborgsøerne er de talrige minder om en tur fuld af fælles oplevelser såvel som store udfordringer i den utroligt smukke midtjyske natur. Fra tiden i kanoen på søerne i området eller ned af selve Gudenåen og de hygsomme aftener på teltpladser på bredden af søen eller åen. Jeg erindrer også til stadighed den specielle oplevelse, den dag jeg første gang fik lov til at ro en kano på Gudenåen.

Pt. er det egentlig mange år siden, at jeg var af sted på kanotur ved Gudenåen. Siden dengang har jeg fået mig en mellemlang uddannelse samt et godt job og ikke mindst en dejlig mand. For et par år siden fødte jeg desuden vores første søn, som nu i virkeligheden er så forholdsvis stor, at jeg ikke kunne dy mig for at tænke over, om tiden var inde til tage husbond og barn med i en kano på Gudenåen. For nogle dage siden blev beslutningen om en kanotur truffet over et godt glas vin eller to med min husbond efter puttetid. Det fører mig til, at jagten aktuelt er gået ind på en virksomhed med kanoudlejning Gudenåen. Jeg tænker desuden, at et kajak- og kanoudlejningssted ved Tørring eller Fladbro er en oplagt mulighed.

Som følge deraf vil jeg høre, om der evt. er en af jer her, som kan give mig et tip om et godt sted med kajak- og kanoudlejning Tørring eller måske kanoudlejning i nærheden Gudenåen? Det skal også helst være en udlejningsvirksomhed, der har et tur tilbud på en kanotur omkring Gudenåen særligt til børnefamilier. Har du et godt tip om udlejning af kajakker og kanoer ved Tørring eller Gudenåen, så skriv en kommentar nedenfor, så jeg kan komme i gang med at skabe helt nye minder fra kanoture i selskab med min helt egen familie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>