En god påhængsmotor i høj stand der kan opfylde alle krav

Har du en påhængsmotor, som er gået i stykker? Vi kan udføre en udbedring af din irriterende påhængsmotor eller evt. være leverandør af en ny påhængsmotor. Vi sælger påhængs motorer fra mange mærker, for eksempel mærket YAMAHA. Vi tilbyder fire-takts påhængs motorer som har power fra 2,5-350. Såfremt ens hobby er både og sejlads, er det essentielt at købe den rette påhængsmotor, så tilbehøret er klaret. For uanset at vi udfører reparationsarbejde af sejlbåde plus påhængsmotorer hurtigt, er det alt andet lige til gene at vente på. Vi sælger en god påhængsmotor, som der er god til speed, idet du udfolder dig på sport som vandski. Men har du kun en lille jolle eller fx en båd med sejl, du vil hjælpe når det ikke blæser, forhandler vi en påhængsmotor her med få hestekræfter. Herigennem leverer vi til dig en påhængsmotor efter dit behov og du taber ikke moneter på en dyr motortype, som du overhovedet ikke trænger til.

Sejlads er skønt. Du er meget mere ude i luften og natur, og DK er sådan set omgivet af farvand. Har du en god påhængsmotor bliver det en sand glæde når du skal ud i båden. Desuden slipper du for angst for at få en sejlbåds bom i knolden, såsnart båden ikke har et sejl. Det er ideelt at kaste sig ud i sejlture i for- eller sensommeren i de danske farvande, hvis man har købt og sat den rette påhængsmotor til sin sejlbåd. Det gælder bare om at have nok HK plus en kvalitets firetaktsmotor fra YAMAHA eller evt et andet kvalitets varemærke. Du kan dertil få obligatorisk tilbehør til båden her til vand adventure og alt muligt andet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>