Du kommer ikke uden om algerens her i Danmark

Man oplever adskillige centrale ting at fortælle om algerens i det hele taget. Alle vores hustage er uden regelmæssig algerens meget udsatte med vores dyngvåde og uligevægtige vejr, der er gældende her til lands. Tagene er hovedsageligt udsatte over for algebelægninger, der nedbryder tagpladerne og –stenene. Det fugtige vejr samt de store temperaturudsving her i de nordiske lande medfører, at danske tage ofte er udsat for udbrud af alger. Dermed er det særdeles vitalt at vedligeholde hustaget ved at bruge f.eks. algerens, så man uundgåeligt vil forlænge husets alder.

En algebehandling hvert 2. år kombineret med ny tagmaling ca. hvert femtende år vil holde taget nydeligt såvel som stærkt mange år ud i fremtiden. På den måde får du chancen for at undgå en omkostningskrævende udskiftning af dit tag før tid. Har du alger tag, og kombinerer du en algebehandling med ny tagmaling, inden skaden opstår, vil du således sikre en optimal fremtidssikring af dit tag. Engagerer du den rette tagmaler, er du ydermere sikret en garanti på tagmalingen på ti til femten år forudsat, at du investerer i en jævnlig algebehandling.

Hvordan fungerer algerens? Når man udfører en udførlig algebehandling, strinter man alge-giftig sæbe ud over hele taget, som går ind i algerne så de syner hen. Og så vil samtlige alger falde ned så snart regnen falder. Så det er ”alge-sæben”, der teknisk set er algerens. Du vil typisk være vidende til, at siderne, som kigger i retning mod vest, som de første kommer til at være algefrie.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>