Dramashop – Om køb på www.dramashop.dk, fastelavnstid og dårlige sy-egenskaber

Karneval, halloween og fastelavn. Jeg og mine baryler elsker udklædning. Min momse konstruerede alt det ønskede kostumetøj, dengang jeg var barn. Tvært imod er jeg selv ikke god til at sy. Når der er et forslag til udklædning i familien, så undersøger jeg derfor på sider såsom dramashop.dk » dramashop.dk,. Dramashop.dk har så så kæmpe en samling af kostumer og tilbehør at jeg altid er temmelig sikker på, at de har som at der falder i ungernes positive vurdering.

Børnene ville sidst være henholdsvis some animal og Anna fra Frost. Dramashop.dk afsatte desværre ik et decideret Elsa-kostume. Men jeg opsporede en delikat Frozen-blå prinsesseagtig kjole hos dramashop.dk som Vigga lynhurtigt billigede som Elsa og Annas kjole. Martin valgte selv fra Dramashops sortiment, hborvidt han sku’ bli’e elefant, ræv, pingvin eller skildpadde – totalt lækkert at www.dramashop.dk har flere ting end bare pirat og løve.

Når det gælder Fætter BR og lignende, hvor en del af pigerne og drengene i folkeskolen opstøver deres fastelavnsudklædning, så er hjemmesiden dramashop.dk et praktisk alternativ. Hvis mor her har scoret kostumet på internettet ved www.dramashop.dk eller lignende gesjæfter så skiller børnene sig en smule ud fra vennerne. Som os voksne til fester, så orker vores børn heller ikke at have sammenfaldende fastelavnstøj på. Dramashop fører endvidere en stor portion udklædning i voksenstørrelser – så kig ind på www.dramashop.dk forud for kostumeballet.