Det skal du have rede på om frankeringssystemets pris

Den seneste revision af postloven bevirker, at den pris der skal betales i porto på breve med frimærkefrankering stiger voldsomt mere end på maskinfrankerede breve. Som en følge deraf kan din forretning, selv med en temmelig lille daglig mængde post, få en væsentlig besparelse årligt, hvis de investerer i en Frama frankeringsmaskine hos Danastar. Slip for ulejligheden med at holde styr på indkøb og opgørelse af porto. Lad dine sekretærer bruge deres tid mere effektivt en frankeringsmaskine fra Danastar. Din investering i en frankeringsmaskine tjener sig hurtigt hjem, også i tilfælde af, at din forretning blot har en lille postmængde til daglig. Hos Danastar har vi i mere end et halvt århundrede ført frankeringsmaskiner fra det ledende schweiziske firma Frama AG. Derfor er vi hos Danastar blandt de bedste til at sikre dig den rette maskine til frankering til den mest favorable pris.

Udover de mange pengemæssige og tidsbesparende fortrin, så kan prisen på en frankeringsmaskine også ses i forhold til flere andre privilegier, ved at bruge en frankeringsmaskine. Din virksomhed fremstår som en mere seriøs afsender, og bliver i stand til at markere sig i hukommelsen hos dine kunder, som en følge af, at det kan lade sig gøre at påtrykke logo direkte på kuverten, ved siden af frankeringsstemplet. Derudover slipper du for at sende dine medarbejdere på posthuset, efter nye frimærker og det er muligt at undgå over- eller underfrankering, på hvert eneste brev. Fordelene er mange, og med revisionen af postloven, som medfører en nært forestående prisstigning, som især er mærkbar for frimærkefrankerede breve, kan det for de fleste betale sig at erhverve et Frama frankeringssystem fra Danastar.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>