Det er relevant at få den korrekte lønadministration

Idet man har sin egen virksomhed, er det meget vigtigt at have den bedste lønadministration. For kort tid siden har jeg gået i luften med mit eget firma med flere fastansatte, og man har egentlig meget at have overblik over som nystartet direktør, f.eks. administration af løn. Jeg har glædeligvis et samarbejde med en fremragende forretningspartner. Samarbejdspartneren står for administration af løn og administration ifm. tidsregistrering foruden ferieafholdelse. Det er faktisk altid dygtige plus humørfyldte personer, som tager hånd om mit firmas lønadministration såvel som de andre arbejdsydelser. Op til nu føler jeg mig uden tøven tilfreds, og det på trods af, at firmaet og jeg alene har samarbejdet med dette firma i en forholdsvis kort periode. Egentlig kan jeg bare fornemme, at præcis her har jeg fundet lønadministration i udmærket kvalitet. Jeg eller de ansatte skal på ingen måde være bekymrede for hvorvidt de trælse, organisatoriske byrder bliver udført. Og skulle der være noget, vi ikke er sikre på, så tilbyder de ud over lønservice dertil kvalificeret vejledning. Udover at fikse firmaets lønadministration, ordner lønfirmaet også samtligt, som har at gøre med tidsregistrering. Det betyder, at man indregistrerer alverdens ting i relation til sygefravær, flex, overtid, lønforhandling samt bemandingsplanlægning. Vi har endnu fortrinsvist brug for den gængse lønadministration, fordi jeg egentlig kun har ansat 13 fastansatte. Men altså så snart mit firma er blevet omfangsrigt, vil det være funktionelt, at hver medarbejder på egen hånd har mulighed for at undersøge oplysninger i planoversigten og herfra registrere fraværsdage foruden overskue lønsedler, fridage osv. Som følge deraf føler jeg mig over lykkelig for vores partner i forbindelse med lønservice, pga. at jeg personligt har øje for store fremtidsudsigter såvel lige nu og fremadrettet.