Bureau med outplacement, Odense hjalp mit selskab

En anspændt måned på arbejdet her i Odense! Jeg skulle først anvende outplacement Odense, og derefter vikarbureau, Odense og til slut rekruttering i Odense.

Måneden på jobbet startede med, at jeg var nødsaget til at afskedige en kollega, dette har været ganske ømtåleligt for vedkommende og hermed mig også. Til mit held fik vi begge hjælp af outplacement – Odense gennem hele forløbet fra start til slut. Outplacement, Odense begyndte med at hjælpe mig med selve afskedigelsen og så min medarbejder med at skaffe et nyt job.

Allerede nogle dage efter kom en anden kollega og fortalte, at vedkommende ville gå på orlov og tilføjede, at jeg kunne skabe kontakt til et vikarbureau Odense. Det ærgrede mig meget, for det er faktisk en af de bedste medarbejdere, jeg har. Et stykke tid efter ringede jeg til et vikarbureau Odense, der omgående ville begynde på at skaffe en vikar, som kunne erstatte min kollega.

Forleden dag begyndte jeg med rekruttering – Odense, fordi jeg skulle finde endnu en ny medarbejder til at arbejde i mit firma i stedet for min opsagte medarbejder. Jeg startede på rekruttering – Odense ved at danne en gennemført beskrivelse af jobbet, og derefter gik eftersøgningen i gang sammen med rekrutteringsfirmaet. Jeg håber på, jeg i den nærmeste fremtid finder den rigtige kandidat til arbejdet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>