Bukning af tyndvæggede rør samt udførsel af bukkeværktøj og rørbearbejdning

Valsning af rør og rørbukning vinder i disse år frem som et favorabelt alternativ indenfor rørbearbejdning til traditionelle svejsede rørløsninger. Med bukning rør vil det imidlertid ikke udelukkende være muligt at gøre udgifterne til selve anskaffelsen af nye rør mindre. Såfremt I starter med at anvende bukkede rør i virksomheden, kan det som udgangspunkt være en måde at få en individuelt tilrettet løsning med en smukkere finish. Derudover er rør, som er bukkede lettere at holde rene og vejer mindre.

Ifald I som virksomhed vælger os som jeres foretrukne leverandør af bukning af rør, er I garanterede, at de bukkede sværvæggede rør bliver fremstillet med baggrund i ethvert behov i jeres virksomhed uanset brance. Som firma råder vi nemlig ikke bare over nogle af Nordens dygtigste specialister i forhold til rørbukning og rørbearbejdning. I vores in-house værksted, producerer vi også majoriteten af det professionelle bukkeværktøj plus de individuelt tilrettede bukkematricer, som vi bruger. Dermed kan vi med garanti indfri et hvilket som helst behov i en virksomhed.

Før vi igangsætter den egentlige bukning af tyndvæggede rør, udfører vi et fixtur efter en prototype. Prototypen fremstilles i øvrigt på baggrund af en model eller en tegning, som vores inhouse værksted får fra jer og selv producerer i svejsebøjninger. Derefter sker den første bukning af rør såvel som senere bukninger af rør ved hjælp af det speciallavede fixtur. Som følge heraf kan vi sikre, at rør, der bukkes hos os svarer til jeres virksomheds behov og ønsker.

Udover bukning af rør samt fremstilling af bukkeværktøj, laver vi også valsning af rør til ethvert formål såvel som profilvalsning i alle materialer. Alle ydelser udfører vi til konkurrencedygtige priser for serier af blot 5 styks. Derudover tilbyder vi en hvilken som helst efterbehandling efter jeres ønske, og vi udfører rørbukning af radier i en hvilken som helst størrelse. Vores firmas mangesidige viden såvel som ekspertise bevirker, at vi løbende laver mange forskellige opgaver for adskillige kunder fra utallige fagområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>