Bukning af rør som fx udstødningsrør

Dette indlæg handler om alt lige fra rørbearbejdning og rør, som for eksempel udstødningsrør, til profilvalsning og bukkeværktøj. Bukning af rør plus profilvalsning er i løbet af kort tid blevet en fordelagtig alternativ arbejdsproces inden for rørbearbejdning i forhold til svejsede rørløsninger. Med bukning af rør er det imidlertid ikke blot muligt at gøre udgifterne til indkøb af rør meget mindre. Ifald I gør brug af rørbukninger i virksomheden, kan det som regel være en måde at sikre jer en specialtilpasset løsning med et flottere resultat. Ydermere er rørbukninger lettere at vedligeholde og er knap så tunge. Hvis I som virksomhed udvælger os som jeres primære leverandør af bukning af rør, f.eks. udstødningsrør, såvel som anden rørbearbejdning, forpligter vi os til, at jeres bukkede udstødningsrør, kedelrør, tyndvæggede eller sværvæggede rør bliver fremstillet med baggrund i jeres behov. Vores virksomhed råder nemlig ikke kun over flere af de mest erfarne specialister ift. bukning af rør, rørbearbejdning og bukkeværktøj. I vores eget in-house værksted, producerer vi også meget af det bukkeværktøj samt alle de bukkematricer, vi anvender.

På den måde kan vi med garanti indfri ethvert behov i en virksomhed. Før vi påbegynder den egentlige rørbukning, producerer vi et fixtur efter en prototype. Denne prototype udføres endvidere på baggrund af en tegning, som vi får tilsendt fra jeres virksomhed eller i nogle tilfælde selv svejser. Herefter sker den konkrete rørbearbejdning og bukning samt eventuelle senere rørbukninger på baggrund af fixturet. Dermed kan vi sikre, at de bukkede rør matcher forholdene i jeres virksomhed. Ud over rørbukning og rørbearbejdning samt fremstilling af professionelt bukkeværktøj, kan vi også udføre valsning af rør til ethvert formål samt profilvalsning i alle materialer. Alle ydelser udfører vi til favorable priser for serier af blot fem styks. Ud over profilvalsning kan vi udføre en efterbehandling, som indfrier jeres behov, samtidig med at vi udfører rørbukning i både små og store radier. Vores brede ekspertise medvirker til, at vi aktuelt udfører mange forskellige opgaver for virksomheder i utallige fagområder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>