Book underholdning via mit website

Her må I hjælpe mig med at lade ordene spredes: Og det er book live musik! For nylig er jeg gået i gang hvor jeg er eventmager på egen hånd, hvorfor jeg varetager booking af en lang række forskellig standup, livemusik og anden underholdning. Det gælder forskellig forskellige bands og staup komikere. Men altså, det er en presset disciplin at bevæge sig ind i, og således mangler jeg alle mine venner hjælp. På anden vis vil jeg antageligt ikke få gysser tilstrækkeligt i forhold til at få overskud på betalingsbalancen. Jeg tror, det gælder om at komme ind på feltet når det gælder erhvervet m. book stand up. En drøm for mig er, at hver eneste gang en person påtænker eller foretager en søgning på en af søgemaskinerne på for eksempel book stand up, da er jeg i toppen af første side.

Til at begynde med fik jeg kontakt til flere kunstneriske sjæle. Hvor jeg stillede dem spørgsmålet, hvorvidt jeg ville kunne tage hånd om bookingen af dem og anden livemusik. var jeg ude for mennesker, hvilke der sagde nej, således har jeg været igennem en pæn mængde arbejdsbyrder og ikke mindst nederlag i opstartsperioden. Men jeg adspurgte hver enkel, hvorvidt de drømte om, at det ville være deres kunstner- eller bandnavn, som poppede op, hvis en eller anden udtalte ordene book for eksempel stand up. Dette var som regel altid et overbevisende argument. Således hentede jeg mange kendte folk i mit bureau. Hvorom alting er vil jeg efterspørge, at alle fortæller underretningen om mig og herunder muligheden for at booke entertainment til jeres netværk. Det er essentielt for mig, at undgå at føle mig utilstrækkelig.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>