Book nogle konferencelokaler i København med et inspirationsrigt fagligt miljø

Står du for arrangeringen af et kursus i nærheden af Storkøbenhavn, og søger du nogle gode mødefaciliteter? Som et resultat af utallige års erfaring som kursusudbyder besidder vi erfaringen til at facilitere en gnidningsfri afholdelse af hvad som helst lige fra møder til kongresser. som følge deraf vil du tit komme ud for, at vi stiller mange spørgsmål, så vi har en god fornemmelse af, hvad dine krav og forventninger til os samt vores kursuslokaler. Informationerne benytter vi til at udvælge de mest favorable mødefaciliteter, der hver især er indrettet til at danne kulissen for et komfortabelt fagligt miljø for dit kursus.

Ønsker du at give kursisterne på dit kursus mulighed for at slappe af? Af den årsag har vi lavet et komfortabelt stillerum her på stedet, hvor det er muligt for mødedeltagerne at gøre brug af en af vores massagestole og måske sidde med høretelefoner og samle tankerne til stille musik. Foretrækker nogle af gæsterne på dit kursus København at slappe af udenfor, er det tilmed muligt at gøre brug af en af de nye MP3-afspillere, der er blevet fyldt op med meditationsmusik, og gå en tur i den private slotspark. Der er således en lang række fordele ved at tjekke vores kursuscenter ud, såfremt du leder efter de perfekte mødelokaler København til et kursus.

Hvis du booker vores mødelokaler, kan dine mødedeltagere fx at samle kræfterne hele dagen med nogle af forfriskningerne, som står parat i form af bufetter overalt tæt på konferencelokalerne. Dertil tilbyder vi en delikat morgen- og frokostbuffet foruden en gourmetmiddag af lokalt producerede fødevarer, som primært er producerede uden sprøjtemidler. Kokkene sørger naturligvis desuden for en individuel kost til allergikere, vegetarer og lignende såfremt der er behov for det.

Samtlige mødefaciliteter fremstår tillige som indbydende med smukke møbler plus en fri udsigt til de grønne træer i vores helt eget parkanlæg. Her på konferencecentret er samtlige kursuslokaler derudover blevet udstyret med alle de teknologiske hjælpemidler, som du som kursusleder eller lignende muligvis kan få brug for i forbindelse med en konference eller lignende. Mødelokalerne er således indrettet med udstyr som fx forskellige anlæg til både DVD, lyd og video, whiteboard, stativer med flipovers, computer, ADSL forbindelse samt projektorer. Hvert eneste hjælpemiddel er som en selvfølge i optimal stand.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>