Bliv bedre til fodbold, fitness eller boksning på vores Efterskole

Vores sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland har helt sikkert noget for enhver smag. Det er nemlig en mangfoldig efterskole, der har flere varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne grund selvfølgelig på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge imellem så forskellige grene af sport som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Skolen kan dog også meget mere end bare idræt og sport. Med den smukke placering i det smukke Midtjylland tilbyder idrætsefterskolen nemlig også, at du som elev kan blive udfordret af interessante og udfordrende fag – blandt andet adventure og outdoor.

Går du på den anden side rundt med en kunstner i maven, kan du i stedet vælge at fordybe dig i f.eks. design eller musik I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke være tvivl om, at vores efterskole vil efterlade dig med en sjov og spændende oplevelse, ligegyldigt hvad dine interesser er.

Udover undervisningen på efterskolen, er der også mulighed for at få massevis af oplevelser udenfor skoletiden. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men absolut også på de studieture og rejser, som afholdes af skolen.Det vil både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som skolen afholder men helt bestemt også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme på hele to udlandsrejser. Den ene af rejserne har Norge som destination, og på denne tur får eleverne, der har fokusfaget outdoor, chancen for at opleve en nat i den skandinaviske vildmark. Studietur nummer to går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det til og med efterskolens elever på Europalinjen, der står for at arrangere. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Selv hvis du ikke er til sport, kan du altså være helt sikker på, at du vil finde flere fag, der interesserer dig!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>