Bliv bedre til boksning, fitness eller fodbold på vores Efterskole

Vores idrætsefterskole i det naturskønne Midtjylland har med garanti noget for enhver smag. Det er nemlig en bredtfavnende institutionder kan prale af at have flere forskellige linjefag, hvor du helt sikkert vil kunne finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sports- og idrætsefterskole, og fokus er af denne årsag selvsagt på idræt. Du kan derfor blandt andet vælge imellem grene af sport som f.eks. boksning, fitness og fodbold. Skolen byder dog også på mere end bare idræt og sport. I kraft af sine naturskønne omgivelser giver idrætsefterskolen nemlig også mulighed for, at du i løbet af året kan få chancen for at prøve både spændende og anderledes linjefag – for eksempel adventure og outdoor.

Hvis du er mere til de kreative fag, foretrækker du måske at fordybe dig i eksempelvis musik eller design i stedet. I alle tilfælde er der i hvert fald ingen tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få en spændende og berigende oplevelse, lige meget hvad dine interesser er.

Udover den almindelige undervisning på efterskolen, kan du være sikker på også at få massevis af oplevelser udenfor undervisningstiden. Det kan både ske i forbindelse med de mange forskellige aktiviteter eleverne imellem, som du og dine kammerater selv kan finde på, men absolut også på de studieture og rejser, som arrangeres af skolen.Det kan både ske i forbindelse med de rejser og studieture, som arrangeres af skolen men i lige så høj grad også i hverdagen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. Som elevI løbet af dit ophold på sports- og idrætsefterskolen vores efterskole i det skønne Midtjylland kommer du nemlig af sted på hele to studieture. En af de to rejser har Norge som destination, og her får de elever, der har outdoor som fokusfag, chancen for at sove ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – nemlig en europæisk storby! Studietur nummer to er det tilmed eleverne på efterskolens Europalinje, der skal stå for at arrangere. På Europalinjen har de nemlig fokus på planlægningen af rejser.

På trods af du ikke er sportsinteresseret, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde adskillige fokusfag, der fanger din interesse!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>