Både ejere af kæledyr og småbørnsforældre sværger til havehegn

Havehegn i alle afskygninger er meget populære hos landets småbørnsforældre, og det er absolut ikke svært at forstå , hvad årsagen er. Det danske folk er , som mange ved, kendt verden over, for at være et folkefærd, der går op i at bevare privatlivets fred, og hvad er mere effektivt til at holde nysgerrige blikke ude af hjemmets grund end et dertil indrettet hegn?

Særligt i række- og parcelhusene i landets forstæder skyder det op med havehegn. Her tilskrives hegnenes store popularitet imidlertid i høj grad de mange kæledyrsholdende familier. De både smukke og funktionelle havehegn kan nemlig ikke kun bruges til at holde eventuelle fremmedes blikke udenfor hjemmets grund – de er også fremragende til at holde kæledyr og børn inde i den!

Landets industri og landbrug har allerede i mange år benyttet sig af de smarte havehegn, men nu lader det altså til, at de også er ved at vinde sig ind hos de danske familier. Mange danskere føler endda, at der skabes en speciel atmosfære med en afgrænset have, hvor der eksempelvis kan opsættes et træhus til børnene eller laves en lille grøntsagshave.

Grillmad betragtes endvidere af flere familier som en meget stor del af sommerens hygge, og egner sig godt til opsætning af en lille grill, som både venner og familie kan samles om på en dejlig sommeraften uden indblanding fra fremmede forbipasserende.