Arbejdsløs nyuddannet i Herning: Jeg gør det! Jeg tilmelder mig hos et vikarbureau Herning.

Undertegnede har nu været arbejdsløs i snart et år, og det betyder, at jeg må forsøge mig med noget nyt. Så derfor har jeg registreret mig i vikarbureau Herning [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81]. Jeg har studeret kommunikation, men konkurrencen er hård, og jeg har ikke ret meget erfaring. Så jobs via et vikarbureau er måske vejen til, at jeg kan få flere opgaver på cv’et og oven i det opnår noget at stå op til om morgenen. Selvfølgelig er det fedt nok ikke at skulle op fra dynen på regnvejrsmorgener, men jeg savner sgu at komme op og arbejde.

Min kære veninde er hos Vikarbureau Holstebro [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81], og har endvidere været tilknyttet Vikarbureau Horsens [www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81]. Hun har har fortalt mig, at hun især skulle ud på kontorer, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Det ville være rigtig skønt med sådan en barselstjans, hvor man jo kan være hos samme sted i flere måneder.

Nu har jeg så registreret mig, og så dukker alle spørgsmålene op: Hvad kommer jeg til at tjene? Mon det er nok at være registreret hos ét vikarbureau? Hvor længe går der, inden at de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Og vil jeg overhovedet kunne lide at være vikar?

Hvis jeg derimod får flere småjobs af måske få dages varighed er jeg spændt på, hvordan jeg takler det med at være ukendt og komme ind uden kendskab til virksomheden. Jeg når vel ikke engang at lære navnene på kollegerne, før du er færdig igen. Til gengæld oplever jeg mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig et af stederne, så jeg ikke behøver at holde op…