Aluprofiler er den foretrukne profilløsning til utallige formål og brancher

De massive forventninger om genanvendelse såvel som energirigtighed betyder, at aluprofiler har opbygget en position som det foretrukne valg blandt mange brancher i nyere tid. Dette er først og fremmest et resultat af, at metallet aluminium har en særligt fordelagtig genanvendelsesprocent såvel som en række egenskaber, der formindsker forbrug af energikilder som fx elektricitet og varme. Det er desuden muligt at lave aluprofiler til favorable priser uafhængigt af seriestørrelse.

Aluminiumsprofiler er det mest oplagte såvel som udbredte valg blandt mange brancher af mange årsager. De de mest betydningsfulde af disse er, at legeringer i aluminium vejer særdeles lidt og har høje trækstyrker, der typisk er cirka det dobbelte af trækstyrken på andre metaller. Derudover har alu profiler en fordelagtig modstandsevne i forhold til ydre påvirkninger samt en optimal reflektionsevne.

Aluminum har en signifikant formbarhed, når det varmes op til 450 – 500 grader, der gør det muligt at fremstille aluminiumsprofiler med et lavt energiforbrug uagtet valg af bearbejdning og valg af overfladebehandling som fx slibning. Ved hjælp af ekstrudering kan man ydermere sætte de ønskede samlingsfunktioner direkte ind i aluprofilet, og dermed gøre det mere brugervenligt at montere. Det er således muligt at skræddersy aluprofilerne til dine behov og forventninger.

Såfremt du tager en beslutning om at få specialdesignet alu profiler til dit firma her på vores værksted, er du sikret et resultat, der er skræddersyet til dine behov. Vi prioriterer nemlig at være først med de nyeste og de mest avancerede teknologiske fremskridt inden for bearbejdning af aluprofiler. Derudover laver vi det første eksemplar af dine aluminiumsprofiler inden for fem uger efter, at vi har taget imod din grovskitse.