9-klasse på efterskole med håndbold som linjefag hos os danner minder for livet

Har du planer om at tilbringe et år på en idræts efterskole, hvor fodbold spil er en enorm del af hverdagen? Tager du på efterskole fodboldlinje på vores idrætsefterskole, er du sikret en masse spilletid året rundt. Som følge heraf vil du kunne forbedre dine evner på fodboldbanen, imens du er på vores efterskole fodboldlinje og endda spille i en eliteklub. Den nye efterskole fodboldlinje på vores gymnastik efterskole er således en mulighed der ligger lige til højrebenet for dig, i tilfælde af at du sukker efter et år med boglig efterskole, fodbold spil samt fællesskab.

Har du i stedet en plan om at sammenføje et ophold på efterskole med håndbold i klub, er vores efterskole håndboldlinje et ideelt valg for netop dig. Vælger du håndbold som linjefag får du en fantastisk chance for at få del i det fantastiske fællesskab, som er et ekstra plus ved at tage 9. eller 10. klasse på efterskole uden at du bliver nødt til at pause dit håndbold spil. Som et plus ved vores efterskole håndboldlinje er det nemlig muligt for dig at træne på topniveau i områdets håndboldklub.

Et ophold på gymnastik efterskole med stærke sociale bånd er faktsik det optimale mod ungdomssløvsind. Vores gymnastik efterskole kan 100 % tilbyde dig et oplevelsesrigt 10-klasses år, hvor du virkelig kan lære et væld af varierende efterskole ridning og gangarter. Samtidig får du et potentiale for at prøve fantastiske rejser plus udflugter til gode efterskolepriser. Således vil du forbedre dit talent for den respektive sportsgren, når du vælger 1 år på efterskole hos os.

Besøg vores hjemmeside og læs mere om vores efterskole håndbold og ikke mindst, hvorledes netop vi er en en af de førende idrætsefterskoler, der tilbyder efterskole dans eller måske efterskole badminton når timerne er ovre med dit medlemskab betalt. Tilbuddet gælder også, såfremt du er på udkig efter en idrætsefterskole med efterskole ridning samt , hvor efterskole sundhed er et markant fokusområde.